love couple

Hade en sjukt fin skype-stund med världens finaste pojkvän. Inte sett eller hört varandra på 3 veckor och även om detta inte är "på riktigt" så är det väldigt mycket bättre än facebookchatten. Blev alldeles varm i kroppen och jag som inte längtat hem så mycket på sistonde fick helt plötsligt ett sug av hemlängtan (Eriklängtan).

19 år!

Och överlycklig för sina nya skidor ! Tusen tack underbara Bjorli!

Old pics


Retsam

Bara för att göra det hela lite värre ! :)

Panda face

När man tror att våren är på väg. Det har snöat oavbrutet sedan jag klev upp i morse. Från att ha varit plusgrader med gräs som tittat fram till ett helt vitt landskap. Igen. Tyd min negativa ton, puder och lössnö i all ära men nu vill jag ha solsken, plusgrader och en charmig gogglesbränna. Ge mig nuuu.

Söta systrar

Har en morbror som har mycket fina, söta och väldigt gamla bilder!

Svårt

Det är en sak att göra sig själv besviken. Att göra någon annan besviken är en helt annan sak.

Åh, lycka

Älskar dessa underbara undersökningar som görs i USA. Keep it up!
(Vet att detta går lite emot mitt tidigare inlägg om "jag vill veta vad jag stoppar i mig" men tyvärr, choklad är en helt annan kategori, en annan nivå på mat).
http://www.aftonbladet.se/wellness/article14592801.ab

Hemska Olivia

Haha, jag skäms nästan lite när jag ser det här. Jag är verkligen en följare av Aftonbladet, Expressen, DN osv och har bra koll på vad som händer i världen. Detta nyhetsintresse har dock sträckt sig lite utanför världens stora händelser och att läsa om Pernilla Wahlgrens medverkan i Let's Dance, varför, (varför egentigen!?) det tog slut mellan Molly Sandén och Eric Saade eller vem som ska bli lilla Estelles gudmor (Mary, visst?) är nästan, men bara nästan, lika intressant. Som sagt, jag skäms lite, men det är så härligt att bara grotta ned sig i andras historier. Usch, vilken hemsk person jag är. Sätt igång och döm mig, jag vet redan att det är hemskt ! :)

Bars bars

Och här har vi resultatet! Slängde ihop det jag hade hemma plus lite nya inköp (havregryn och aprikoser) och mumma vad gott det blev! Vet att Erik sitter och vrider sig när han läser det här, tror inte jag skulle få honom att smaka ens! Hur som helst, jag njuter av att äta något jag vet är nyttigt och som jag bakat själv. Skönt att veta exakt vad de innehåller. Dessa bars innehåller:
Havregryn
Torkade aprikoser
Solrosfrön
Müsli
Lite blandade nötter
2 ägg

fem fruar

Igår kom äntligen pappa hit! Efter att ha kört i tolv timmar rullade han upp mot Hyblehuset och kom lagom till Brynäs förlust. Vi packade upp, tog lite kvällsfika och båda somnade gott vid elva-tiden.
Dagen idag började redan klockan sju då jag hade lovat att öppna på jobbet vid åtta. Rätt skönt att komma upp i tid. Lugn dag, återigen, på jobbet så kunde kila iväg redan vid två. Då styrde jag och far min våra ben mot "fem fruar". Världens mysigaste fik! Där blev det tomatsoppa med ljuvligt bröd i solskenet. Så underbart! Bästa dagen och vädret på länge.
Efter det tog vi på oss längdskidorna och åkte en timme med Sally. Avslutade det hela utomhus med ett glas vin och lite nötter. Sitter här fortfarande och sippar på vinet, har precis gjort lite hemmagjorda müslibars som jag är så spänd på att få plocka ut ur ugnen! Snart middagsdags!
Bjorli visade sin bästa sida idag.

Jordgubbe i choklad

Åh jag bara älskar alla dessa bloggar om bakning! Att sitta och läsa igenom läckra recept och drömma sig bort, så underbart. Ska nu bara se till att Erik blir stenrik så jag kan vara hemma och hitta på nya recept hela dagarna !
Mina favoriter just nu!
http://www.linneasskafferi.se/
http://mariascupcakes.blogg.se/
http://myinspiration.blogg.se/
http://cookiesndreams.blogg.se/

I've got love in my tummy


Ösreng

Det regnar i Bjorli! Riktigt sådant äckelregn som gör en dygnsur, det har jag koll på. Efter en joggingtur i vad som brukar vara ett fint Bjorli är jag nu genomblöt. Regnet öste ner och det är riktigt ruggigt. Nästan novemberrusk men bara nästan. Nu sitter jag med kvällens middag, stekt majs, stekt sallad och stekt lök blandat med phiadelphiaost. Så gott! Lite solrosfrön till det, mumma!
Nu blir det Sveriges Radio och hockey!
Kram

Sunshine

Hinner med en kopp kaffe nu på morgonen också innan jobbet. Älskar dessa mornar, så skönt lugn.

Dricks

Läser igenom tidigare inlägg och ser ett klart negativt mönster. Antar att det blir så ibland. Tänkte börja detta inlägg likadant men avsluta lite mer på topp. Igår kväll skulle jag som sagt somna tidigt men icke. Släckte ner vid halv elva-tiden och försökte verkligen men jag låg bara och tänkte på Eriks roliga födelsedagspresent (som egentligen inte är en födelsedagspresent, då vi inte ska ge varandra något, Thailand väntar ist). Har i stället kommit på en rolig, söt grej som jag längtar efter att få ge ! Detta snurrade runt i mitt huvud tills jag somnade någon gång vid tolv-tiden. Vaknade igen kl ett av att brandvarnaren i mitt rum går igång och smart som man är i sömnen så börjar man frenetiskt att slå på den. Tårarna var nära att komma och det kändes så hopplöst! Fick till slut tyst på den och var tvungen att gå ut ur rummet för att se om det verkligen var brand någonstans. Inte det heller men i stället hittar jag en liten påse utanför mitt rum (nu är jag positiv igen) med en liten hälsning och pengar.
Tips från Vasendgutane til en flitig opvasker Olivia!

Lyxlax

Kvällens middag bestod av stekt majs, sallad och lök blandat med phiadelphiaost samt matvete och lax övertäckt med creme fraiche, citronpeppar och vitlök. Kreativiteten flödar som ni ser. Hur som helst blev det mycket gott och nu är det chattstund med Erik sen ska jag sova gott innan 21.30.

Dead or alive

God kväll kära readers.
För tillfället vet jag inte om jag är mer död än levande. Efter två nätter med alldeles för lite sömn börjar min kropp säga ifrån. Dagen har till största del spenderats i outleten. Väldigt få kunder och en kassa på 50 kr när dagen var slut. Att det var lugnt gjorde mig inte piggare direkt. Skulle tagit en joggingtur i morse men vaknade och orkade knappt öppna ögonen. Blev till att somna om och ta den turen efter jobbet i stället. Sagt och gjort, klockan fem åkte skorna på och jag sprang ca 5 km i strålande solsken. Avslutade med en powerwalk till Bunnpris för lite shopping och sen hem igen. Solen sken när jag var tillbaka igen så jag hade inte något annat val än att lämna grejerna i kylen och sätta mig mot husväggen, på med iPoden och sola sista halvtimmen solen var med mig. Så underbart! Nu ligger jag här i sängen, troligtvis mer död än levande, och äter dagens fynd, vindruvor á 10 kr. Om en kvart är det en helig chattstund med pojken min. Förhoppningsvis kan han få mitt psyke lite mer levande. Mina döda ben lämnar jag åt framtiden. So long.

Glädje och sorg

Så här glad kan man vara när man hittar ett fik i byn som säljer latte. Ännu gladare kan man vara när man inser att de har personalrabatt. Lycka 20,- !
Och så här ledsen kan man vara när sommartiden har kommit och jag har fått sova en timme kortare. Jag behöver ju mina timmar!

Hello Kitty

Och så var vi uppe igen. Gårdagen var riktigt rolig. Väldigt mycket folk som kommit till hotellet för att lyssna på musiken. Var en betydligt större tillställning än jag trodde med vakter och poliser osv. Folk blir lite överförfriskade här i Norge också ! Denna vecka som kommer är det massa olika tävlingar i Bjorli (se http://hl2012alpin.org/) därav den mysiga sponsortröjan jag har på bilden. Det är också därför jag är uppe klockan sju idag. Vi öppnar när liftarna öppnar och de har bestämt sig för att öppna klockan åtta. Då är det bara att stiga upp! Rätt skönt ändå, kommer sova sinnessjukt gott i natt. Lägg märke till mitt fina Hello Kitty-plåster. Det gör ont att diska.
Det ser ut som jag är en sekund från att grina på bilden vilket inte är hela sanningen. Efter ca 4 timmars sömn är detta resultatet. Skönhetssömn existerar !

Work II

Dags att kila ner till hotellet! Hörs i morgon då pappa och Sally förhoppningsvis kommer. Sally har svalt något hon inte borde så de befinner sig hos veterinären nu. Suck, hoppas hon blir bra ikväll. Kram

Work


Pigg och glad

Jag har sovit så gott! Bestämde mig igår kväll att jag var tvungen att somna fort så jag fick några timmars sömn. Sagt och gjort, somnade direkt och vaknade pigg och redo för en springtur!
Strax blir det jobbet men först en kopp kaffe!

Sliten flicka

Och så här ser man ut efter ett kvällspass. Började jobba klockan 17 och kom precis hem. Inte alltför lång tid men det sliter och jag är sjukt trött! Stod mest i disken och jobbade mig igenom diskberget som stadigt blev högre och högre. Till slut kunde jag sätta in sista bläcket och så var det klart. Underbart! Nu ska jag snart krypa i säng, upp i morgon för en joggingtur och sen jobb 10-16.30 och hotellet 18 till 03. På lördag kommer far min! Kram

ZARA

Inviger (i Bjorli) min nya väst från Zara, lite vår här också! Nu, jobb på hotellet.
Tjingeling!

Erikperik

Åh vad jobbigt allt blev. Har saknat Erik väldigt mycket men idag blev det lite panikartat. Längtan efter att bara få vakna upp tillsammans och äta en god frukost, mysa i soffan framför ett dåligt vardagsprogram och bara hänga är enorm. 
Att bara få hålla handen på stan, ta en fika, gå på bio, köpa en alldeles för stor godispåse som av någon oförklarlig anledning ändå alltid försvinner samma kväll, att tjata på honom att kliva upp och så vidare.
Hörruuuuu, kom hem nu. Jag saknar dig ju :)

Frukost

Tjingeling!
Sitter i köket och äter lite frukost, riktigt skönt att lämna soffan och i stället sitta vid ett riktigt bord. Vet dock inte om jag sitter, min kropp gör så förbannat ont efter joggingturen igår så jag rör på mig konstant. Skönt att vara vältränad...
Gick och la mig efter matchen igår som Brynäs vann! Semifinal nästa! Klockan var inte så mycket men jag var sliten. När jag precis lagt mig ser jag O.C boxen som Erik så snällt tagit med sig. Måste ju kolla ett avsnitt. Som senare blev två och klockan blev mycket. Det är inte som med vänner att man kan kolla typ hundra avsnitt och klockan är ändå lite (avsnitt på ca 19 minuter). O.C snittar väl på typ 45 så tiden rinner iväg alldeles för fort. Somnade till slut och nu är det dags för jobb! Skiduthyrningen 10-16.30 och hotellet från 17 och framåt.
Ha det !

Facebook-chatt


BJORLI BY NOW

Fisksoppa med vitlöksbröd står på menyn. Frölunda-Brynäs är på webbradion och nu är det dags!
Myskväll.

THIS IS BJORLI


AAA AMIGOS

Man vet att man har världens bästa vän när ett sådant här fint brev ligger på kassabänken och väntar på en när man kommer tillbaka efter en lång dag i outleten. Inte nog med tuggummi (du känner mig) och många fina rader utan brevet doftade också så där gott som det alltid gjorde när man var liten! Lyx!
I brevet låg det även en massa fina (och fula) kort på oss från förr. Var tvungen att ta kort på dem alla och visa er, så mycket sött. Det är skönt att ha en underbar vän att dela dessa pinsamma bilder med. Maria, min söta underbara och glada vän, tusen tack för brevet!

Chocolate chip cookie brownie

En sammansättning av det bästa. Sötsuget kommer krypande och jag har bestämt efterrätten till den 31 mars.
Bild och recept http://www.recipegirl.com/2011/06/02/chocolate-chip-cookie-dough-brownies/

ÖNSKELISTA

Mamma, Pappa, alla som känner för att ge mig en 19-årspresent (wohoo 19!?). Se hit!

Renovering pågår

Kände att det behövdes en renovering här på Norgeflickan.
Ha det!

Hej då sis

God morgon!
Nattens händelse: strömavbrott!
Vaknade vid två-tiden i natt, försökte då tända lampan i rummet men inget hände. Irrade mig runt väskor och en sovandes Filippa på golvet för att komma ut till korridoren. Också den bäcksvart. Försökte tända i köket men utan resultat. Det blev till att gå tillbaka till rummet och dra igång datorn så fick den följa med som lite ljus. Väl tillbaka i sängen redo att somna om så tänds hela rummet då jag klickat igång alla knappar. Händelserik men onödig natt.
Nu har jag precis varit nere och lämnat Filippa vid tåget, så tråkigt att hon åker hem! Tror hon kunde tänka sig att stanna säsongen ut! :)
Tog två flugor i en smäll och passade på att ta mig en joggingtur när hon åkt, var ändå uppe och alldeles för pigg. Helt underbart, det duggade lite lätt så jag höll mig lagom kall hela vägen. Så skönt att komma ut och röra lite på sig. Avslutade med en slutspurt upp för barnbacken. Har aldrig reflekterat över dess branta hang förrut...
Ha det!

Dagens händelser

Tjingeling! Dagen idag har varit lång men mysig. Började med 2 timmar skidåkning med syster i mjuk, underbar manchester! Att vi var ensamma i backarna gjorde det hela ännu bättre! Jobbade sedan fram till 16-tiden då vi gick ner och handlade. På dagens meny stod fisksoppa med vitlöksbröd, så gott! Nu ska vi snart plocka fram de superbilliga vindruvorna och mysa framför tvn!

Underbara dag!

Börjar likna en bildblogg men så blir det ibland. Nu ska vi laga mat!

Online shopping

Bjorli i all ära men det är lite för lite shopping. Detta klickades hem idag och Thailand känns närmare än någonsin. God natt!
Alla bilder www.hm.com

Syskonmys

Syskonmys med frukt, mörk choklad och radiohockey!

Dagarna går så fort!

Tjingeling!
Dåligt med inlägg senaste dagarna men så blir det när man har besök! Finns så mycket annat att göra! Tyvärr var det återigen en lugn dag på jobbet, i alla fall för att vara en söndag. På eftermiddagen gick jag i stället upp till outleten och satt där två timmar och fick sålt lite. Gick tillbaka vid tre-tiden och slutade vid fyra. Filippa har varit ute och åkt hela dagen i det superfina vädret som Bjorli bjöd på idag! Strålande sol och lite plusgrader.
Nu har vi precis ätit middag. En annan variant på min goda middag häromdagen. Matvete med lite fläskfile och min favoritsallad! Stekt majs, sallad, tomat och lök som blandas med phialdelphiaost. Så gott ! Testa :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi äta fruktsallad!

Snart semi

"Silfverberg är fenomenal just nu och lyckas med allt han tar sig för. Han skulle kunna lösa problemen med arbetslösheten, fattigdomen och miljöproblemen om någon skulle komma på att fråga honom", säger Olsson om spelaren som gjort ett mål och två assist den här perioden och varit just fullkomlig lysande.

Systeryster

Jag har besöööök! Efter dagen på jobbet idag (som var lika lugn som gårdagen) gick jag ner och mötte upp Filippa vid tåget. Efter ett stopp på Bunnpris för att inhandla middagen (nachos!) sitter vi nu i soffan och äter solrosfrön. Syster min pluggar lite och jag, jag njuter av att inte ha något att plugga på. Sitter i stället här och läser bloggar och tittar på bakprogram. Mysigt!
Snart ska vi laga mat!

Sömnlösa nätter

Självklart skall min toppendag avslutas med att jag inte kan sova. Har legat i sängen sedan matchen (som Brynäs vann!) slutade. Närmare 3 timmar nu. Har stängt av datorn 4 gånger och sedan satt på den igen. Dags att släcka ner och försöka igen. Sov gott

Saramara spark i magen

Denna toppendag bjöd även på en skype-stund med Sara som nu befinner sig i Cuzco! Saknar henne så jag får ont i magen.

Periodpaus

Är man snabb så hinner man slänga ihop den här måltiden i periodpausen. Har längtat hela dagen efter att få testa det här. Matvete tillsammans med stekt lök och stekt sallad som sedan blandas med lite phiadelphiaost. Så gott!

Nörd

Har ovanligt bra internet i rummet så myser i sängen med live-radio från Läkerol Arena!

Living the dream

Vilken drömdag!
Vaknade som sagt tillsammans med solsken och plusgrader, finns inget bättre sätt att vakna på. Efter det en lyxfrukost med yoghurt, müsli, gojibär och en phiadelphiamacka (helt underbart ord) dränkt i rosmarin (min nya favoritkrydda!) På jobbet var det, återigen, en lugn dag. Dock behövde vissa listor inför nästa år uppdateras så jag hade att göra hela dagen. Så skönt att alltid vara sysselsatt, klarar inte av att bara sitta av tiden.
Min dag!

Blev klar halv fyra och de 20-talet människor som rör sig i backarna hade då börjat gå hem. Jag gjorde som de och gick hem, hämtade ett paket sesamkakor och satte mig ute i solen. En sådan underbar känsla, att sitta och lyssna på bra musik och njuta av marssolens sista timme. När klockan närmade sig fem åkte joggingskorna på och så sprang jag en tur i området. Stannade till på Bunnpris och köpte tuggummi (lyxvara...) och sprang hem igen. Nu har jag precis tagit en dusch och ska skypa med Sara när som helst. Efter det väntar sängen och några avsnitt vänner och en eventuell powernap innan Brynäs-Frölunda ikväll tillsammans med en supergod middag! Bild kommer.
Njuter av livet i Bjorli!

Slutspel

Godmorgon!
Bjorli bjuder på + 12 grader (en termometer dränkt i sol) men ändå!
Himlen är blå och solen tittar fram i stort sett hela tiden. Härlig dag!
Fick min första norska lön in på kontot idag också, så härligt :)
Gårdagen var supermysig, först middag på T-kroken med hela ligan. Sedan hem en sväng och byta om för att gå på lite fest hos Marie och Trine.
Nu ska jag ut och jobba och längta tills ikväll! Tredje matchen mellan Brynäs och Frölunda kommer att följas på webbradion tillsammans med hockeyligan. Mysig kväll som jag verkligen ser fram emot!
I morgon kommer syster!
Kram

Back in Bjorli

Och så första dagen slut. Väldigt lugnt på jobbet så passade på att städa verkstaden och lite annat smått pyssel. Har precis varit nere och handlat lite och unnade mig lite sallad. Känner att  bristen på grönsaker här uppe är alldeles för stor. Blev lite gott till den gemensamma middagen i kväll som väntar och efter det, fest hos Trine och Marie. I morse ville jag verkligen inte kliva upp. Inte för att det skulle bli tråkigt utan för att det skulle vara så annorlunda emot vad veckan har varit. Snoozade i 40 min innan jag klev upp 09.15. Nu känns det bra igen och det känns som jag knappt har varit hemma.
En liten bild från första kvällen hemma !


Hyblehuset

Och så var jag framme i Hyblehuset! Sitter för tillfället och lyssnar på Frölunda-Brynäs på radion med lite sesambröd och kantarellsoppa. Känns helt okej att vara tillbaka igen. Det är ju liksom inte det att Bjorli är dåligt, det är ju att hemma är för bra. Jobbigt att lämna något så bekvämt och mysigt som hemma oavsett vart jag skulle åka. Nu är jag i alla fall här och har sjukt ont i magen efter allt tuggummi på resan. Ska lyssna klart på matchen och sen ska det sovas!
Kram kram

Gardemoen

Och så sitter jag här igen på Gardemoen. För två månader sedan (i morgon) satt jag här första gången. Jag var så nervös men lycklig för att ha klarat flygningen utan att gråtit i mina medpassagerares knän. Nu sitter jag här igen och är ungefär lika glad. Fy sjutton vad det blåste!
Då visste jag inte vart jag skulle eller någonting, har så svårt att sätta mig in i den känslan idag men läser det inlägget, http://norgeflickan.blogg.se/2012/january/arlanda-oslo-dombas-bjorli.html#comment, och försöker minnas. Är även idag väldigt tacksam över flygplatsens erbjudande om gratis internet.
Hur som helst, nu är jag här igen och anländer till Bjorli ikväll. Drygt en månad till skall jag mysa där och sen sitter jag här igen någon gång i mitten på april. Den dagen tar vi då!
Nu ska jag snart gå ut och vänta på tåget som jag skall spendera drygt 4 timmar på.
Wohooo!
Ha det

Snart tillbaka igen

I söndags skjutsade jag ut grabbarna till Arlanda. Det var dags för Buenos Aires i en månad. Jag har varit ifrån Erik sjukt mycket men så här jobbigt har det aldrig varit. Det är som att min kropp känner att han är längre bort än någonsin. 6 veckor utan varandra är det dags för, jag överlever genom att peppa med Thailand när jag kommer hem. Det ska bli så underbart.
Igår kom Maria och myste lite på kvällen. Så underbart att kunna snacka med den tjejen om allt :)
Idag är det min tur att åka iväg igen, tillbaka till Bjorli. Känns lite segt, inte för att jag inte trivs där utan för att hemma är så bekvämt! Hemma är alltid hemma.
Dags att börja packa nu.
Ses i Norge!

Hemma hemma hemma

Har verkligen inte skrivit på länge nu. Bloggen heter ju å andra sidan Norgeflickan och när jag befinner mig i Sverige är det inte lika intressant!
Hur som helst har jag haft underbara dagar sedan jag kom hem. Först middag hemma med Erik, familjen, Maria och farmor, vilken kväll!
Tisdagen blev det äntligen lite shopping. Jag och Erik åkte till Gränby, köpte den efterlängtade Mango Mania-smoothien och shoppade en del. Efter det lunch på Martina och sen hem till Erik. På kvällen överraskade han med middag på Peppar Peppar och gud så mysigt det var! Den bästa dagen på länge.
Nu sitter jag hemma och ska snart laga middag till mig och systrarna då mor och far är på bio. Erik kommer lite senare och i morgon blir det bio.
Ha det!

Lillehammer

Och så har jag passerat Lillehammer. Befinner mig nu på tåget mot Gardemoen!
Såg att senaste tiden för incheckning var 13.30, känns lite tight då jag ankommer 13.06.
Får ta mig en joggingtur :)
Kram

Må ej övertäckas

Efter som jag, som alltid, kliver upp för tidigt har ja nu lite tid att döda. Ytterligare ett blogginlägg med lite text tar några minuter. En bild på det så är det snart dags att gå ner till tåget. Mitt största problem just nu är att min kofta vägrar att torka från gårdagens tvätt. Jag trotsar "Ei saa peittää" och den hänger nu över mitt element.
Kram

Baklängesnatt

Igår kunde jag inte somna. Det var inte helt oväntat. Att jag däremot skulle vakna i natt kl halv 4 och vara superpigg och på väg upp, det var lite ovanligare. Kunde somna om men inte till kl 7. Klev upp 06.50 efter ett tag vaken i sängen.
Jag tror jag har lite resfeber.
Kram

Next time in Sweden

Sitter och myser i vardagsrummet med min onepiece. Allt jag behöver med mig hem är nedpackat och nu är det bara kvällen kvar. Skall troligtvis ner på lite fest hos Stig innan det blir en relativt tidig uppgång i morgon vid 7. Är livrädd att jag ska försova mig och missa tåget. Känns som att med den hemlängtan jag har nu skulle det inte vara omöjligt att något sådant sjukt faktiskt hände.
Har bett Erik ringa mig, har två mobiler på alarm, en väckarklocka och funderar på att be mor min höra av sig vid 7-tiden...
Nu ska jag göra en macka och kolla ett avsnitt vänner. Det börjar bli mörkt i Bjorli och bergen är så fina mot solnedgången.
Dagens fina tanke.
Ha det !

12 grader

Godmorgon alla vakna!
I bjorli är det -2 grader och lite moln men det ser ut som solen skall ta sig fram.
I mitt rum är det 12 grader och väldigt kallt. Ser inte ut som att värmen tar sig fram där inte. Natten spenderades tillsammans med ett par lila långkalsonger.
Jag har en teori om att blåsten tar med sig all min värme för varje gång, verkligen varje gång, det blåser så förvandlas mitt rum till en iglo. Nog om det!
Nu ska jag snart gå iväg till jobbet för min sista dag på en vecka. Känns väldigt härligt men lite skumt också.
Har bara varit ledig 2 dagar sen jag kom hit så att få fri en vecka ska bli underbart!
Gårdagen var väldigt lugn trots att det var en lördag, hade tyvärr bara en lektion. Troligtvis blir denna dag lika lugn men har en lektion inplanerad redan så lite luft och förhoppningsvis sol får jag!
Jag visste att jag saknade Sara mycket, obv, eftersom att vi inte ses veckovis. Däremot visste jag inte att jag kunde sakna henne mer. När jag fick kortet igår fördubblades min saknad till denna tjej.

Frivillig?


Det här vill jag bli serverad en morgon.

Photoshop en vardag


Till Olivia från Bolivia

Kolla kolla kolla vad jag fick idag!!!
Magnar gav mig ett brev som kommit med posten och jag kollade på handstilen och den kändes igen väldigt mycket men kunde inte placera den. I stället för att fundera på något jag faktiskt kunde ta reda på ganska snabbt så öppnade jag brevet och fann detta underbara kort!
Sara, du gjorde min dag med detta fina kort och en hälsning från Bolivia. Ni är så balla!
Jag ser upp till dig :)

Life of little miss O

www.weheartit.com

Uppdatering !

Inne efter några turer i -2 på telemark. Återigen är mina ben borta. När jag åker känner jag verkligen hur de långsamt försvinner från någon som helst form av medvetande. När jag senare äntligen kommer in börjar de långsamt komma tillbaka till liv. Jag vet inte vilken känsla som gör mest ont ännu.
Hur som helst, nu är jag tillbaka och har tid att blogga. Ska vara vaken tills tvättmaskinen är klar men än så länge har den inte startat då jag tror jag lyckats haft sönder den. Återstår om det blir några timmar vaken ikväll eller smutsiga kläder i morgon.
Åndalsnes var supermysigt ! Jag och Cecilie gick först på restaurang och sedan på bio, Safe House bjöd Rauma Kulturhus på. En riktig pangpang film med mycket action och kanske inte en Oliviafilm men alltid kul med bio!
Efter det så gick vi hem till henne och satt och pratade lite och sen somnade vi gott. Kändes helt galet att inte sova i min säng här på hyblehuset. Har ju inte sovit någon annanstans än här på några veckor nu. Summan av kardemumman, eller vad man säger, var i alla fall att det var en supertrevlig kväll! :)
Även gårdagen var superhärlig! Vid 17-tiden tog jag en pulka full med tacos upp till Vetlegrenda där det vankades överraskningsmiddag och fest. Hög musik spelades på puben och precis ovanför ligger de kommande födelsedagsbarnet och sover. Planen var att hon skulle komma ner till oss men så blev det inte. I stället gick vi upp till henne och alla 15 stycken klev in i sovrummet för att gratulera!
Kvällen bjöd senare på mycket god mat, efterrätt, öl, spel och en underbar mysstämning!
Det var mina två senaste dagar, dagen idag har inte varit så speciell.
En helt vanlig dag helt enkelt.
Nu ska jag gå och se vad som är fel med tvättmaskinen. Önskar jag kunde få ha rena kläder på mig i morgon. Det har av någon oförklarlig anledning blivit lite lyxigt. Om jag är lat och dålig på att tvätta, det skall inte diskuteras.

Fullt upp!

Är ledsen för världens sämsta uppdatering på sistonde men jag antar att det är bra. Att jag inte bara sitter framför datorn hela kvällarna. Nu ska jag snart upp på lite middag och sen blir det kvällskörning i någon timme tills benen går av. Time for telemark!
Efter det kan jag nog berätta om Åndalsnes, Trines fest och dagen idag! Sen ska jag sova mina 10 timmar som jag, otroligt nog, faktiskt behöver.
Kos och klem!

Snea bilder går inte att göra något åt.

Överraskningsfest för Trine på Helga!
Åndalsnes!
Utsikt från bussen.
Söta Cecilie efter middagen.
Är lite avundsjuk på Cecilies utsikt.
På väg till Trines fest.

Hemma igen

Hemma från en supertrevlig kväll i Åndalsnäs!
Tog tåget hem nu på morgonen och nu vankas det jobb direkt.
Snart helg, snart hemgång!

RSS 2.0